Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i bland flyr man bort eller drömmer sig bort i något, i mitt fall är det oftast musik... poppoesi, minns ni?


Hon är borta

 

Hon skrev ett kort brev som avsked

Hon bad om förståelse

Hon var tvungen att ge sig av för att finna svar

Hon var tvungen att leta sig tillbaka

 

Hon är borta

Hon gjorde det som hon var tvungen till

Hon är borta

Hon reste i sällskap med rytmen från George Harrisson

 

Alla träd har sina rötter

Hon vet vem hon är men var började det

Hon behövde en påminnelse

Så hon packade och for

Hon lämnade ett kort avskedbrev som jag gjorde poesi av

 

Hon är borta

Hon kunde inte stanna

Hon kunde inte leva med alla frågor

Så hon reste och for för att få svar

Och nu letar hon efter rätt övergångställe

Hon måste ta sig över vägen

Sträcker hon ut sin hand och blundar kan hon känna hans hand

Då kan hon och Paul gå över vägen tillsammans

 

Jag tror hon gav sig av

Havet lockade, vågornas svall

Kanske hon gav sig in i sin skivsamling

Hon reste till Liverpool

Det var där hon hade sin själ

 

 




Fri vers av PPQ
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 09:47



Bookmark and Share


  Horatius
Underbar... som dina texter alltid är. Mer behöver inte sägas
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ