Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad skapar formen?


Något av ingenting, ingenting av något



Ingenting
är det som form
ger någonting.
Ta bort ingenting
och du har
inte någonting
men ta bort
någonting och du har
fortfarande kvar
ingenting



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 14:31



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Ingen-ting helt rätt!
ur ingen-ting kan inget skapas som inte ÄR
det som ÄR kan skapa någonting av det som ÄR!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris