Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftersom kortheta drömmar uppfyller sej aldrig



endast den
som vågar drömma
kan få dess uppfyllelse
att gå i




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 404 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-20 17:26



Bookmark and Share


  Marita Persson
Utan drömmar vore livet platt och grått.
2007-11-03

    Brell
Underbara ord. endast den...
Bravo!
2007-10-22

  Mari N
Drömmarnas värld är en poets källa...
2007-10-22

  Maria Zena Viklund
gå i moll?*ler* vackert o grattis!
2007-10-22

    ej medlem längre
Sanna ord!:)
Grattis till läsvärda vännen!
Gratta mig oxå...haha
2007-10-22

  Inkarasilas
Ny giv i Drömmarna, jo!
2007-10-22

  Madjori
i vad???
Åhhh...här låter du var man/kvinnas fantasi ta vid, fino fino.
Gillar!
2007-10-21

  Anna Nickolausson
så sant som det är sagt kunde inte sägas bättre
2007-10-20

  glittertindra
där har du ett sant ord... drömmar är till för att uppfyllas.. kanske inte alla, men många.. drömmar måste man ha för att kunna gå framåt och för att aldrig stanna av...
2007-10-20

  isabel louise
bra skrivet..sedan är det upp till drömmaren att göra något av drömmen lr inte..
2007-10-20

  Cris
hm
2007-10-20

  Night Soul Woman
Allt är möjligt
när man vågar
drömma och sen
måste man vara
fast besluten
att förverkliga
sina drömmar

*applåder*

Tack för läsningen:)
2007-10-20

    sunnanvind
Klokord!
2007-10-20

  devilsangel
så sant så...kloka ord som alltid :)
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk