Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur ska jag kunna vänja mig

vid att ha en tom huvudkudde bredvid mig

när jag var så van

att krama om dig på morgonen?


Hur ska jag kunna glömma

ditt rufsiga hår

och ditt leende

när jag alltid vaknade bredvid dig förut?


Hur ska jag kunna föreställa mig

någon annan på din plats

när jag aldrig älskat

någon som du förut?


Hur ska jag kunna hitta

en ny axel att luta mig mot

nu när din axel försvunnit

och någon annan ditt hjärta har vunnit?




Fri vers av Patrick K
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur ska jag kunna hitta
en ny axel att luta mig mot
nu när din axel försvunnit
och någon annan ditt hjärta har vunnit?
_____________

nu börjar jag snart gråta.
så fint, så ont. jag älskar den.
riktigt bra skrivit!
2007-09-13

  Last Word Spoken
Jag igen,
med mer ärliga kommentars avsikter,
känner faktiskt avund
önskar någon tillägnade mig
en sådan lidelsefull dikt
men icke!
Din dikt är vacker och känns
ärligt äkta, en sådan kärlek
du diktar med som man drömmer om.
Jag hade gjort slut med dig
titt som tätt
bara för att emotta så vackra
dikter. Var tvungen att avsluta
med något dumt, typiskt mig! :))
2007-09-13

  Last Word Spoken
\"Hur ska jag kunna föreställa mig

någon annan på din plats

när jag aldrig älskat

någon som du förut?\"

Dramatisk romantik á la Romeo,
som saknar Julia.
Casting på G,
ny Julia efterlyses...

Berörd av detta hjärtslitande poem!
2007-09-13

  charlotte hedendahl
Bra skrivet! Såren läker så småningom,har jag hört! ;D
Kram Charlotte
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
tar tid, innan smärtan läks hel, fint skrivet!
var hon också snarkare*L*
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K