Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon trötthet

Vinterblek redan,
inuti
väcker min trötthet
syndiga svarta klunkar
kaffe
blir beige




Fri vers av Tina-sol
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-09-13 08:23



Bookmark and Share


  Effell
Med tillräckligt mycket mjölk i, blir kaffet också beige. Och det är trevligare än den där vinterblekheten tror jag. :-)
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol