Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadå? Storhetsvansinne? Jag?

Principfast, kompromisslös och
övertygelsen om att
man själv alltid har rätt
är tre rätt trista egenskaper om
dom förenas i en och samma person.

Men lyckligtvis är det JAG som
är innehavare av dessa
karaktärsdrag men insiktsfull och vis
som jag är och med stor portion
ädel storsinthet kan jag skratta
åt min egen storhet och
andras tillkortakommanden.

Eftersom mina exeptionellt unika
egenskaper står så högt över andras
mer mediokra hjärnaktiviteter
är det ju min plikt att ha fördragssamhet
med alla dessa mindre vetande.
Det gör att jag växer alltmer som människa.

Ja, jag skäms nästan för att medge det:
men min stjärna lyser klarast av er alla.
Visst kan det kännas ensamt att vara det
där geniet alla talar om. Att ständigt vara den
som absolut alltid och i alla sammanhang
har rätt. Men jag har lärt mig leva med det.

Många tror att de ska få en gnutta
av min storhet om de vidrör mig
med sina händer. Hahaha, ja hoppas
kan dom ju alltid. Men genialitet smittar inte.
Vill ni ha min autograf kom till Domino
kl.14 på lördag. Ni kan få känna på mig också.
För tvåhundra kronor kan ni få röra vid min hand.

NU ska jag sätta igång radion jag köpte häromdagen.
få se nu då....mode, mode, mode.Set och pilar upp
och ner. Hmmm...det betyder något... men va fan
vadå? Larm? jag vill inte ha ett larm...
jag vill ha en radio. 78 fahrenheit..
Jag blir så frustrerad, den här bruksanvisningen
är ju inte skriven för en person med min
begåvning. Jag kräver ju helt annat motstånd.
En högre svårighetsgrad än den där lilla
putteradion kan locka med.
Nä, jag vill ha något mer sofistikerat för att sätta
hjärncellerna i aktivt arbete...





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-11-07 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP