Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stå på tå Princess


Mina ord



 

Mina ord

är dina ord

 

du få ta dem från min mun 

med dina härliga läppar

 

allt jag säger är din

jag delar med mig frikostigt

 

för ska vi skriva framtiden ihop

så måste vi dela ett språk

 

och skriva framtiden måste vi gör

finns ingen tid att slöser

 

för framtiden börja nu.




Fri vers av Lucius
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-09-13 23:36



Bookmark and Share


  Nettan
Ett God shot liv. Så underbart!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lucius
Lucius