Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är texten till en låt jag skrev 1994 VAM = Vit ariskt motstånd


karusell

Vad är det som händer i vår värld ikväll
allting snurrar runt som i en karusell.
Jag fattar ingenting kan inte hänga med
du och jag och alla andra vi är som vi är.
Vi vandrar hand i hand på gatan genom staden,
vi ser varan i ögonen du och jag
men ingenting blir bättre vart vi än tittar
vi söker efter lyckan som vi inte kan hitta.

Välkommen hem säger hon till mig
och hon kysser mig på kinden när hon leder mig hän
till ett rum som är rosa med en vattensäng
Hennes läppar är så fina när hon ler till mig.
Hon lovar mig en natt som jag sent skall glömma
och allt det jag vill är jo bara att tömma
min frustration i hennes famn
Hon vet inte vad jag heter jag vet ej hennes namn.

När jag vakande på morgonen var jag trött och sliten
Som en pil genom kroppen kan jag känna spriten
allting snurrar i en dimma men ingenting känns fel
när jag känner hennes läppar åka upp och ner.
Den var stor den var varm hennes vattensäng
och hon viska i mitt öra att hon ville ha mer.

Efter akten som vi spelat blev det ganska dystert
hon berätta om sitt liv och hennes tokiga syster
hennes farsa var ett fyllo, hennes morsa en skam
och hon levde mer ett hat som var större än VAM
Hon skratta bort problemet med ett leende
och hon sa att hon blev glad om vi kunde ses igen.

Jag ringer dig i morgon svara jag med ett ryck
och efter några veckor var jag fortfarande frisk
Nu lever vi tillsammans varje dag och natt
utom när jag är med andra och hon är med han.




Fri vers av Horus
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horus
Horus