Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.

Dina vackra ögon
Som lyser upp mitt liv

Ditt underbara leende
Som ger mig tröst

Din fantastiska uppenbarelse
Som värmer mig

Varför är du ledsen
Vad är fel i ditt liv

kan du inte se dig själv?

Om inte i spegeln
så kanske i mig?




Fri vers av Horus
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 04:22



Bookmark and Share


  aol
underbar
2007-11-13

    Jea
Oj den här är verkligen bra! Det är så det borde va, ser man lycka i varandra så är det ju underbart! =)

Mvh Jea
2007-09-22

  charlotte hedendahl
Väldigt fina ord !
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Horus
Horus