Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men du får fan inte mitt porslinsägg eller min kaffekopp, de skall krossas mot mitt huvud på min död



ta mitt liv
det fyller ingen funktion
ta mitt hatfyllda liv
det gör bara ont
ta mitt kärleksfulla liv
det gör bara mig sömnlös
ta min värld
den är helt oanvänd
ta min sorg
den behöver nya batterier
ta min glädje
alkoholen är slut
ta min lycka
vet dock inte vart den tog vägen
ta min olycka
skrubbsåren vägrar hela sig själva
ta mitt gråa
allt som en dimma
ta mitt färglösa
endast konturerna finns kvar
ta mitt regnbågsfärgade
en nyckelring... ligger i en låda... svart
ta mina ögon
andra kanske använder dem bättre
ta mina öron
det susar lite smått i vänster hörselgång
ta mina ben
jag har gått färdigt nu
ta mina armar
de fyller ingen funktion längre
ta mitt torso
kanske... studsmatta?
ta mitt huvud
perfekt bowling-klot... något deformerad
ta det meningslösa
ta med lastbil... eller ja, lastbilar
ta det meningsfulla
en tom tepåse med ett frimärke på
ta allt
jag har en schysst kaffebryggare
ta allt
och en tekokare
ta allt
just det, jag har en riskokare också... ganska onödig, va?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 15:02



Bookmark and Share


  jasminflowa
kan väll lika gärna koka riset själv,, men en tekokare kanske... Skämt åsido,, shysst skrivet om en hopplös känsla
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen