Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräver inte (men)

kräver inte
men kvävs av tanken-
tänk om jag omvänder mig
medan jag ser på.

ser på tv. gråter.
Alltid. ensam.
när jag ser på tv

tajmar alltid. ensam
revolutioner. tortyr & gemenskap
(i olika grader utan tempen)
får gärna feber av det (men)


När kommer det ett sammanhang
som är självklart
När kommer tortyren
så man har nåt att kämpa för (emot)

emotionell tv, utan reklam
leder. alltid. ensam
till misär i mina ögon

Jag vill till en grupp där jag är en av p:na alternativt u.




Fri vers av Jan K
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-09-14 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan K