Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråter Söderhavet

Mäter inte tårar i deciliter längre
ständigt är havet på väg att svämma över
ibland gör det det

tårkanalen släpper fördämningen

även fast det skvalpar över i panik
betyder det inte att
kroppen inte alltid bär om kring på Söderhavet

varje gång jag gråter
jag vattnar mina blommor
jag är en gurka
och det är inte på ett humiristiskt sätt
99 procent vatten.

Altlant.




Fri vers av Jan K
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-09-14 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan K