Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom tillbaks

längtan efter något man aldrig får
tillbaks
längtan till något som man aldrig kan ge
tillbaks
längtan.

när längtan och sorgen
går hand i hand på vägen (3 kilometer från min barndom)
är det värsta här.
att aldrig hinna ikapp dom
för att gå emellan

och så regnar det
och dom går i solsken

jag läser dina dagböcker och längtar




Fri vers av Jan K
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-09-14 21:38



Bookmark and Share


  Cris
ja.. fy sjutton...
inget kan man göra
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan K