Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elementet

element i hjärtat
är naturens lag.
även fast alla klagar på årstiden med vitbeklädnad
känner alla elementet

för under en del av året
har hjärtat en följeslagare
som är varm

allt kommer närmre

På våren är det tänkt att hjärtat ska klara sig själv

Därför är vårkänslor
inget annat än ett hjärta som låmngsamt är på väg att dö
rycket innan döden

som den sista kampen
mot ett redan färdigt slut
färdig.




Fri vers av Jan K
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-09-14 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan K