Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar inget för givet



Kan inte längre sova ut

inte förrän detta får ett slut

ska sluta ta saker för givet

fokusera mer på livet,

alla sanningar det innebär

och allt nytt som jag mig lär.

ska sluta tänka på hur jag var förut

sluta bry mig om att livet tar slut

leva varje dag som min sista

allt för att inte mista

en sån som du...




Fri vers av Patrick K
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 02:29



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
dig själv menar du?*ler* vackert skrivet!
2007-09-16

  Erik L
Fin dikt du har knåpat ihop.
Rytmiskt kanske du skulle kunna fila lite på den. Men jag gillade den!
2007-09-15

    Bodil Sandberg
Nej det är ingen ide att ta nåt för givet..njuta det man får...fånga dagen som vi hört så många gånger..ack ja det är då sant...visst måste man det...om inte annat för kärleks skull...det vackraste!!!!En mycket vacker dikt det här!!!!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K