Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner ett behov av att skriva av mig just nu..så mkt på gång..


Mina drömmars vålnad

Du är en febrig illusion
en brand bland döda
Du sjunger nog för vinden ibland
Det gör nog alla vackra

Det låg en hand här igår
Var den din?
den var ensam och
ville nog så förbli
Andras händer är nog överskattade

Du bor under mina ögonlock ibland och
du trivs nog där eftersom
du lyser där
Mina drömmars vålnad




Fri vers av Sofie Gustavsson
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-04-16 22:26



Bookmark and Share


  Gizela Svensson
Jag uppfattar den som destruktiv, men ändå kärleksfull - men inte vet vart man ska ta vägen av alla känslornaman har. Gillar starkt dina beskrivningaroch sista raden i vart stycke som är liksom som ett påstående, en slutsats - för sig själv.
2005-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Gustavsson
Sofie Gustavsson