Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faked enthusiasm, band, jobbar på några låtar, och vanliga dikter, vill göra ha åsikter och tips.


liten ängel, liten fågel.

liten ängel
ler och dör
bakom hennes
huvud, kör
en liten fågel
en liten sång
den får hon höra
gång på gång.
tills fågeln
fryser och domnar
stilla den sedan
mot kall kind
somnar
.
aldrig fågeln
vakna igen.
intill flickan
den fann sitt hem




Fri vers av Faked Enthusiasm
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-09-15 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faked Enthusiasm