Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
faked enthusiasm, band, jobbar på dikter och låttexter, tips och åsikter tack!


som om dom.

massa känslor
svindlar i mig
konstiga dikter
får sin hämnd
dom bryter ner
och kommer igen
som om dom fanns
där du inte fanns
som om dom kunde skrika
när du hade hicka
med skrik i hals
och hicka i hand
slår vi oss loss
och dör i vattnet
av hennes tårar
hon vi inte känner
hon som vi sårar
och läs detta snabbt,
ty icke detta vara vackert
ett blodrött sverige
badat i svarthet




Fri vers av Faked Enthusiasm
Läst 158 gånger
Publicerad 2007-09-15 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faked Enthusiasm