Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer åter att finnas

jag

har funnits
fanns

kommer åter att finnas




Fri vers av nina björk
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 17:56



Bookmark and Share


  boen
Idén om att \"kommer åter att finnas\" klickade till i mitt medvetande.
Så har jag aldrig tänkt, men visst kan det bli så på det ena eller
andra sättet.
2007-09-16

  Ronny Berk
en filosofisk fundering som förundrar... \"finns\" finns visst ...
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

nina björk
nina björk