Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en man kan

en tidpunkt, en gata
kan aldrig vara farlig
men en man kan




Fri vers av nina björk
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-16 22:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tyvärr... men det finns även män som beskyddar...ja...
2007-09-16

    Issand. VIP
o ja så sant
(men om gatan har öppna brunslock? )
;)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

nina björk
nina björk