Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker vägra förstå

du måste förstå säger du och jag tänker
att jag måste vägra förstå det är allt

för det man inte förstår förstår man ju inte, händer inte
och det som inte händer har ju sedan inte hänt
och man kan fortsätta leva

hellre leva i en dröm än utan




Fri vers av nina björk
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-09-17 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nina björk
nina björk