Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag önskar att du var här ikväll


Du


jag önskar att det var du
som skulle laga mig
sy ihop hjärtat i alla
trasiga sömmar
fylla tankarna
radera allt det onda

du

det har gått för lång tid
hösten är för mörk i år
för tom
för långt bort
för nära
att det skräms

jag önskar att det var du
som skulle ersätta ruset
samla tårarna
berätta sagor om livet
det ljusa

du

jag önskar att det var du




Fri vers av Sländan
Läst 775 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-15 19:43



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Verkligen väl fångat.
2008-09-18

  J A Nicander
Fin. Du fångar saknaden efter det som inte finns att få väldigt bra.
2008-01-03

  Poison Ivy
men! den här hade jag visst redan läst.. fortfarande lika bra
2007-12-06

    ej medlem längre
Fin dikt!
2007-11-23

  Mr. Andersson
Helt underbar rytm du gör, få berör mig din dik gör..

Kramar// Martin
2007-11-18

  Kaylie
Något med hur det är skrivet berör, utan att veta vem \"du\" är så längtar jag plötsligt :)
2007-11-06

  Poison Ivy
DU! jag önskar att jag kunde skriva som du
2007-11-06

  marie persson
Jag tycker den andas sorg, jättefint skriven...längtan efter någon..du skriver med sån känsla..tack kram marie!
2007-09-20

  [ShadowWalker]
Ett rått rop i en tappad rösts viskning mot livet.

DU är så fantastisk i din ärlighet, din närhet i det fruktansvärda och det vackra.

hur du får ihop allt hur du lirkande längtande svävande dansar dina ord mot mitt hjärta är... underbart.

Länge sen jag läste dig, oerhört för länge sen, men TACK för att du ger mig mer att läsa... tack!
2007-09-19

  Pontus W.U
tankar flyger bort
till den andra människan
för att skriva
saknade läppars brev
medan kropp
och känslor
stannat kvar
i vardagsrummet framför tv:n

vackert och sagolik saknad
2007-09-16

  Ulf Lagerholm
Ja ofta är det just sagor man vill
höra, när det verkliga är för bru-
talt, när det fantasifulla och pas-
sionerade reducerats till en mas-
sa måsten.

Du har skrivit en sorgsen och
vacker dikt. Vacker för att texten
gråter, men ju inte glömt det
vackra. Det är hoppfullt.


Tack för dina rader
2007-09-16

  The Stargazer
Sorgsen, men också mycket fin dikt. Den fångade mig verkligen i sin enkelhet.
2007-09-15

  Laijza
enkel och utan överdrift, du
jag önskar att
..
räcker för mig att gilla den.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan