Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland blir det bara för mycket




allt på en och samma gång



Du ska vara så bra, så duktig
helst allt på en och samma gång
Du ska vara här och där
helst på tusen ställen
på en och samma gång
Inte konstig man blir snurrig,
osäker och
ja allt på en och samma gång.




Övriga genrer av hellen
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 01:21



Bookmark and Share


  nettus
ja visst blir det så,,vissa trivs i kaoset andra i lugnet..att skapa sitt eget kaos i lugnet där trivs en gammal oxe som jag,,i ångesten föds kreaktiviteten,,kram din gamle oxe!!
2007-09-22

    Amoreboy
nice enkel dikt
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen