Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken eller

Hon är en snigel
Och hon vet att en sak leder till en annan
Hon tar det långsamt och smärtfullt
Hon vet också att han vet
Så varför dra ut på helvetet?

To you from me




Övriga genrer av KarinMCs
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-09-16 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs