Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Silence 5/12


Ett skott.. sen aldrig mer

Det är så himla ovärkligt!
Det var bara några veckor sen jag såg dig sist
Nu har änglarna tagit dig från jorden..
Det är inte rättvist!



Du finns i mångas hjärtan
Jag kommer aldrig glömma





Övriga genrer av KarinMCs
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs