Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt mellan himmel och helvete

Porrbildande änglar
Oh vilken sångröst
Vi bildar en gosskör
Jag fixar giggen
Drik upp min vän
Känn doften rinna ner för din kind
Känn det kalla vapnet mot frosten
Krigsdrabbad ängel har fångat mig
Vampyrerna kallar




Övriga genrer av KarinMCs
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs