Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bok

Livet är som en bok

Du vet aldrig vad som kommer hända på nästa sida
Läs vidare...

Det enda du kan göra är att vända blad
Läs vidare...

Vissa kapitel är tunga
Läs vidare...

Vissa kapitel är underbara
Läs vidare...

Du vet inte om den är lång eller kort
Läs vidare...

Det enda du kan göra är att läsa vidare
Läs din bok


Till slut




Övriga genrer av KarinMCs
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-09-16 03:17



Bookmark and Share


    Issand. VIP
och den tar slut

bra dikt
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs