Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt



Ibland känns livet så jävla svårt

varje dag känns främmande och allt är hårt


Känns ibland som att man inte vill leva mera

och anledningarna till det blir bara flera


Då ska du titta upp på stjärnorna de klara

och ägna en minut åt allt det underbara


Du ska inte låta dig själv slås ner

du ska tänka positivt och älska mer


Tänk på allt det fina du har

ägna inte en tanke åt vad som inte finns kvar


Håll bara huvudet högt, lita på mig

och allt blir bra och ordnar sig




Fri vers av Patrick K
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 16:04



Bookmark and Share


  Erik L
Hoppingivande och positiv diktning.
2007-09-16

  charlotte hedendahl
Helt underbart , positivt budskap!
Kram Charlotte
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K