Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JFKJAFKJ

Fjklvncvxhioerovcnjxifupfnvchurthfjjsaf
Fjfhdncvxjiurefjvbuaskgjuernfvnoryuivnaöfncvh
Fhelkvndsikmjvhkspllkh
Lögfscvioalasduecoincjasdfhklöv
Kjfijfmfhiiuiedfutiuritunvnisirijfsjönncueifnvjuiwdf
Fjdsirewnfkdiefndjimoiijndiauopvnguyioern

Fdjsifiewfcxncucyoijfjsdckslfjxcl
Iiokknjkcxfewfiescnjojiouefdcjxjci

Dsjfdsjjkljkdfjjflkcnkpnlorewfcvnhuiojvchuyij
Dfjdsficjiufdweicnnguscnnvhjrfuwevnlsajisdutoecnguie
Dfhsdcnfnsdjfnchadncchiernfvmvjgsacnbslalcchxvhvnjdsf
Fdjhdjhcncvfcjkdsjcjckjkldjcjdklfjdjsfjf
Dsfjsdjfjsdlkvhvcxiopdmxcnudfjjdfsdjfsdjfjdsjdsfkjfjkdlfj
Dsfjsdjfkjdsklvcnxasdxcnhdfkvlonnvujefcvkjldfknbgis

Fkdsjfkjdsljfsdfxcjvkvjclölofsdjvfksdovhnxzjuseidcn
Iiokknjkcxfewfiescnjojiouefdcjxjci

Fdshfhsdhcxncjhfdhschidfioicjxhycasijdfjcbhjdfhas
Sdajfhsdcnbusiedxnchgsadncvhsfuencnsjhaldajscb
Fdsjhfdscchnjhdwfhnncjhahdfjh
Werfshncvbxfhdsncjsdhrehdncdjshfcnsahfdjhsdcnjahsiore
Flkjdklsjfjsdjfdsjkfjniewfndfjhqffcnjkhfncxdcnyruewy
Eqwudxhdchxhcxeuwyuyeryxnuxrwyhfcvuioewfjfycd

Djshfhsdcxfsidfcxjfjdslfjdsjfdjfjdsfj
Iiokknjkcxfewfiescnjojiouefdcjxjci




Fri vers av Samuel Andersson
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-09-16 17:20



Bookmark and Share


    vrängd
fan vilken bra dikt. precis så känner jag också.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Samuel Andersson
Samuel Andersson