Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan....

Hejsan alla nyfikna!!!

För länge sedan föddes en liten flicka i det vackra landet Bosnien, vars namn var Selma. Nyfiken på allt klev hon in i världen....redan som ett litet barn med höga förhoppningar på sig själv!!! Hon vet att hon tillbringade en vacker tid i sitt hemland men minnena är suddiga....som att ta sig fram genom en tjock dimma i mörkret, det går om man vill!!!

Namnet fick hon av sina kära föräldrar som redan då visste att något stort väntade denna lilla flicka. Att välja flickans namn baserat på en låt som sedan blir flickans öde är helt absurt men sant...rent av lite Dejavu över det hela!!

Ja, kriget bröt ut och flickan flydde till ett främmande land med sina föräldrar och sin yngre bror. Men vidöppna ögon fyllda av nyfikenhet möttes hon av nya saker...ett nytt land, nytt språk och en ny kultur…ja det skulle bli spännande!!

Ja, tiden tickade på, flickan växte upp….nu är hon stor!!! Tagit studenten, flyttat hemifrån och följer sångens och sitt öde!! Den 31 augusti -92 flydde hon kriget med sina underbara föräldrar och sin kära lille bror….nu samma datum exakt 15 år senare säger hon inte bara adjö till sin familj utan även till sitt andra hemland! Ni undrar kanske varför….jo hon följer sin dröm…precis som i låten!!

Här sitter hon nu i Polen och skriver detta…..vuxen, ensam och fortfarande full med höga förhoppningar på sig själv!!! Men hon hade inte klarat det utan det starka stödet vars henne familj givit henne!!!

Puss på er…..jag älskar er oerhört mycket…..mer än vad ord kan beskriva!!!




Fri vers av Selma
Läst 871 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-16 22:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart att ta del av människor som följer sina drömmar, det är det enda rätta...att våga...flyga iväg...vackert att läsa.
2008-12-23

  Sladjana Zubcevic
UNDERBART!
2008-06-04

    Amoreboy
nice...känner igen mig...
2007-09-30

    Göte Holmlund
Spännande. Vad var d för låt?
2007-09-19

  dalida_bl
Kära Mitt Barn....

Du är bäst..Du är min...guld...
Du är mitt allt!
Stolt över dig!
Din Mamma /Dalida
2007-09-16

    Issand.
egen, lite ovanlig beskrivning av ditt liv
bra!
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Selma
Selma