Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Choose your words wisely

~ * ~ A word, once sent abroad, flies irrevocably ~ * ~




Fri vers av Selma
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-11-29 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selma
Selma