Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Search of the truth within



Stairing in the mirror
Only a blank reflection
Searching the lost answer
...Nothing!


Focus... focus
Look deeper!
The truth lies within.


Is she ready to face it?
Maybe thats holding her back.





Fri vers av Selma
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 23:25



Bookmark and Share


  dalida_bl
Fina tankar djupa och ärliga!
Precis så samtalar man med sig själv...

"Focus... focus
Look deeper!
The truth lies within"
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Selma
Selma