Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är samhället otydligt. Man ser inte riktigt vem som är vän eller fiende. En samhällsfara?


Vän eller fiende


Kanske det är lika bra att inse - vårt folkhem finns inte mer?

Ska vi resignera och ge upp våra rättigheter?

Ska vi sluta försvara oss?

Till förmån för vem?

Ska vi låta de starkaste vinna?

Måste vi inte då kriminalisera de sjuka?

Tillåter vi att de som byggt vårt land konfiskeras?

Är det verkligen ok att våra rättigheter urholkas?

När är vi beredda på upplopp?


...............Om du går med går jag också med...........




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-09-17 13:10



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag går med ..

alla jag talar med är lika upprörda om vad som nu händer i vårt land där en regering utgår i från att sjuka människor fifflar och är parasiter!
Innan det går för långt är det nu hög tid att börja agera, vi måste slåss för våra rättigheter, som rikemansfolket tänker roffa åt sig.
Läkarkåren ska ha tillbaks sin status, och sjukvården bör bygga ut
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP