Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig..


Jag sväljer min stolthet

Om än för ett ögonblick

Formar mina läppar

Och uttalar orden.




Fri vers av Patrick K
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 19:18



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Jättesöt liten text:)
2007-09-24

  charlotte hedendahl
Vacker och insiktsfull !
Kram Charlotte
2007-09-17

  Carlita
en stor tanke fångad i ett litet format, fint.
2007-09-17

    Aurora Borealis
Fint skrivet om att förlåta!
2007-09-17

  prinscess VIP
den här var en vacker text
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K