Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan känna det, kan du? (Haiku)



Med frid i sinnet

känner jag kärlek ut i

fingertopparna




Bunden vers (Haiku) av Patrick K
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-17 19:52



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-09-18

  charlotte hedendahl
Tänk så mycket du förmedlar med så få ord! Bravo!
2007-09-17

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2007-09-17

  Last Word Spoken
Väldigt vackert!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K