Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivna regler för ett brustet hjärta

Oändliga nätter har jag spenderat värdelös i sängen
Jag tittar på dig och hör dig säga \"Jag älskar dig\"
i mitt huvud
Vad finns det att älska
om vad som finns att förlora
är allt jag inte klarar av att bära

Rusar förbi historierna som var skapade för att få mig att sörja
Du kommer att gå igen utan att titta tillbaka.
Lämna mig sönder
De kan aldrig förstå om de inte vill se
Dagen du är försvunnen till världen, försvinner världen




Fri vers av narin
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-18 18:30



Bookmark and Share


    Oprofessionell
mycket mycket bra skriven.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

narin