Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon ropar \"Älska mig!\" från andra sidan gatan. Älska mig!



Jag önskar mitt liv var en novell.
Då skulle jag riva ut bladen
börja om


och skriva om vår kärlek på nytt




Fri vers av narin
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-12-02 21:24



Bookmark and Share


  millencolinfreak
ja, önskar vi inte alla det nån gång?

bra titel oxå. den fångade mig.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

narin