Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En musikalisk evighet

Din röst är solitär tröst
den är lika mjuk som hoppande stenar på vattnet
Den tar mig till en känsla av tillhörighet

Sättet dina ögon strålar
Ger mig kårar under huden
mina fingrar längtar efter att röra
vid mönstret av ditt leende
Att ge mig själv till dig vore
den eviga solen som går ner i början av mörkret

Det var en virvelvind av illusion som vi båda spelade på
Attraktion till besatthet vi båda sögs in i
till början av vår sexualitet
Sättet du kramade min rygg mot ditt bröst
var sättet mina ögon drack vid synen av dig
Jag sitter här och tänker ut rätt ord att säga
när orden jag behöver hitta visas på mitt ansikte
Det var berättelsen om vår musik när den började spela

Du sa att din oro började göra ont
Stänger dina ögon mot kylan bara du kunde känna
Vågorna av din ocean inombords började slå
Jag blev stranden du behövde
jag blev sången mellan rubbningarna
Du tog ditt finger mot din tinning
Och sköt dig själv till döds
Men fortfarande, spelar musiken.




Fri vers av narin
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-21 00:37



Bookmark and Share


  missan13
den va asbra!!!!!
Och jag menar det!!!!
ASBRA!!!!
applåd.
2007-11-11

  millencolinfreak
shit va bra narin! hur du använder orden får mig att rysa. av beundran. ^^
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

narin