Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

När mörkret omfamnat natten
När ljuset ej längre syns
Till ljudet av min andning
Jag ligger och tänker till

Som bubblor i kolsyrat vatten
Far tankarna genom min kropp
Stora som små även svarta
Poppar de upp då och då

Att tänka för mycket är jobbigt
Att omfamna tankar är svårt
Så många nya som kommer
Nu måste jag sova hej då..!




Fri vers av Horus
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horus
Horus