Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En jitarazu som har legat i dvala sedan förra vintern...


fröjdetid

~~~

fnissande fåglar
frossar frostbiten fallfrukt

fullfjädrad fest


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 725 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-23 18:40



Bookmark and Share


  ninna
så vackert du fångade in fågelfesten.
2007-10-30

    Bodil Sandberg
Tack för den här förtjusande texten...passar också alldeles perfekt i dessa dagar!!!
2007-09-26

  Krissie
Det som göms i snö kommer fram i tö...:-)
2007-09-24

  Jessica Ebbesson
Finurligt fint!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan