Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns för många tjejer som mår så dåligt. Jag önskar att ni alla mår bättre snart.


Smal och blek

Ett ensamt modigt finger gör sig hörd.
Strider emot förnuft och känsla.
Upp kommer all ångest, stress, depression,
detta årets tunga skörd.

En ensam flicka gråter tyst för sig själv.
Detta lilla finger förstör allt för henne.
Hennes läppar möter vattenkransmynningen-svälj.

Tillbaka vid bordet möter hon frågande blickar.
Hennes tankar flackar bort mot sol och heta stränder.
Väl där borta hon familjen saknar, i ensamhet med gråt i halsen,
hon en skål med mat skickar.

Förlåt för mitt abrupta avtagande, mitt utseende svek.
En ensam mor låter sina tårar falla mot ett blankt papper.
Ett vagt minne av en vacker flicka, nu så smal och blek.




Fri vers av Nhero
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-04-18 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero