Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedräkning

tio kalla fingrar
nio liv
åtta kvar
sju rosor
sex djupa andetag
fem knackningar
fyra steg därinne
tre sekunder
två par ögon möts
en kyss

BOOM!




Fri vers av Teop
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-10-30 20:07



Bookmark and Share


    sleepwalking
du målar upp en klar bild
och man får själv rita fortsättningen.
Välskrivet och väldigt bra
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop