Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INSPIRATIONSPROMENAD

Inspirationspromenad i höstregnet

Jag vill beröra dig
Ta på ditt inre

När du dansar runt bland de fallande löven
Ler
Skrattar

Jag vill ta på ditt skratt

Låt löven falla ner i ditt hår
Jag kan ta bort dem sen

Fjärilslätt beröring

Du är min inspiration

Min höstinspiration
På promenaden




Fri vers av Just Emotions
Läst 667 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2007-09-18 18:32



Bookmark and Share


  To
Fin dikt! Kärlek kan göra det dystra höstvädret till en härlig inspirationsfull höstpromenad.

Att älska någon annas skratt så mycket att man vill ta på det, känna känslan att ta på skattet tycker jag är riktigt vackert.
2007-09-28

  Lejonhjärtas poesi
Inspirationen är smittande, ljuvlig poesi!
2007-09-24

  hero40
Härlig inspirationspromenad
i kärleksfull tappning!
Applåd!
2007-09-24

  Lena K Nilsson VIP
En härlig höstdikt!
2007-09-23

  Johanna Almgren
Förlåt mig. Men jag ÄLSKAR denna texten.
helt underbar.
rakt in i hjärtat på mig.!!
2007-09-23

  Tina Q
\"Jag vill ta på ditt skratt\" är en underbar formulering!
2007-09-22

  Sadhistory
Denna va fin skriven och man fick fina bilder i sina tankar, applåd!
2007-09-21

    Regina E
Ja, den här ger inspiration till att ta en höstpromenad. Luftigt skriven och fint med \"jag vill ta på ditt skratt\"!
2007-09-21

    Ti-elina
Fint skrivet av dig =)
2007-09-20

  boen
Berör mitt inre.

\"Jag vill beröra dig.
Ta på ditt inre.\"

Vilken underbar formulering!
2007-09-20

    Lindizz
Jag känner glädje i höstmörkret i denna..underbart skrivet...det lyser om den! Applåd
2007-09-20

  Söder
En härlig höstskön dikt! Glatt inspirerande.
2007-09-19

  mrKeyword
Faller som ett löv av denna vackra text!
2007-09-19

    ej medlem längre
saknar ord. otroligt vackert!
2007-09-19

    ingvar VIP
\"Låt löven falla i ditt hår. Jag kan ta bort dem sen\". En gammal man läser sådant med vördnad (ursäkta, uttrycket är väl även det gammalmodigt..) Fint skrivet!
Ingvar
2007-09-19

  fillatelli
Snyggt..

Du ser, Du ler..
finns och är betydelsefull,
och i perifirin så är din
angel.. han, guardian alltid med.

Slåss med den negativa tanke, ty
den positiva \"rules\"...
2007-09-19

    Maria Malm
Hela din text är en sann inspiration! Tack!
2007-09-19

  Peter Matsa
fina rinnande gäckande och lekfulla ord
tycker om \"\"jag vill ta på ditt skratt\"
applåd!
2007-09-19

  Horatius
En text som ger sann inspiration.
2007-09-19

  LUTHER
Vacker som tusan (:
2007-09-18

  Last Word Spoken
Vacker höstlik lövdans,
som älvor i höstlövsvimmlet!

Härligt, härligt!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Just Emotions
Just Emotions