Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg åtminstone ljuset

osäkert som att öppna dina ögon brett i mörkret
och sedan stänga dem igen, hårt

förblindad av de glittrande vita prickarna
födda av för hårt tryck på din hornhinna

fokusera och du är blind igen
men du såg åtminstone ljuset

en stund




Övriga genrer av Dillan
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-09-18 19:48



Bookmark and Share


  aol
jag bara gillar
2007-10-13

  Tim Hammarberg
Oj vad stark. men ganska hemsk ändå. men stark
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan