Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att stjärnor inte är eviga

Ditt hjärta bultar genom tid och rum
Mot mina trevande andetag
Och himlavalvet resignerar
Inför dina ögon som stal dess färg

Träden som saknar att avbilda sig
Mot horisonten
Letar sig genom dimman
Precis som mina läppar saknar att avbildas mot dina

Att jag inte kan leva utan dig
Är precis lika sant
Som att stjärnor inte är eviga

Precis som att solen
Inte kommer att värma oss för evigt




Fri vers av Dillan
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan