Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembers sista vindar

Soluppgången skjuter mot himlen
Likt ett glödande fyrverkeri
Som exploderar längs horisonten

Idyllen klipps av
Som dina ord stoppar mina lungor
När en människa passerar i ögonvrån

Du lämnar mig skakande
Än dock brännande het
Precis som Decembers sista vindar
Och ljudets suckande farväl

Mot mina darrande trumhinnor

Mot mina trevande händer
Spelar dina fingrar ännu en ballad
Som bröt sig genom frosten
Och svalde mitt sista hjärta




Fri vers av Dillan
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 08:53



Bookmark and Share


  thyra
Tycker om ditt språk. Mycket vacker dikt. Fint!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan