Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han slet av henne vingarna

han slet av henne vingarna
såg på när de sköra vita benen separerade sig från huden och sprack isär

och hon föll på sina små knän

han skrattade när hon grät över brusten tid
och log åt någon annan alldeles bredvid

medan hon försökte ställa sig upp igen...

...sparkade han henne rätt i ansiktet
med någon annans tunga mot sin
någon annans libido mot sina lakan

han slog undan hennes fingrar
han slet av henne vingarna




Fri vers av Dillan
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-12 18:51



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
belv helt omskakad av denna. mkt bra skrivet!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan