Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen halverades inatt

Månen halverades inatt
Precis som min vän

Varken handtag, famntag, klapp eller kyss
Bara bredband, blogg, saknad och åsikt

Det enda som hörs är nattens döda tårar
Och framtidens rop om tröst

Undra vem som lider mest

Månen blir hel om en stund
Men de, de ses aldrig igen




Fri vers av Dillan
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-12-17 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan