Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Septembersvärta

balanserade
vid mörkerdjupa brunnar
den där hösten
när löven föll
ovanligt fort
brinnande brinnande hjärta
så jag saknar oss
i septembersvarta nätter

du sa att
skogarna har slutat brinna nu
klockor slår någonstans i fjärran
kölden kommer
sluka oss

vi låg
med våra nakna kroppar
mot den brända jorden




Fri vers av Helena Lindström
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Lindström