Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

xtra


du fick betydelsen
extra

det flöt på bra

för bra

en hel del ord
bara flöt

för att skapa
något rum

så att tissel och tassel
skulle plötsligt
kunnat blivit något
helt stort

men jag skjuter
det undan

det är
fint i sig
att du
fått betydelsen
nått extra

det behöver inte
vara mer än så
just nu




Fri vers av Lea
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-09-18 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lea
Lea